Na een goede seizoensopener tegen Gierle, mocht SKS zaterdagavond thuis aan de slag tegen Pulle. Een team dat in de voorbeschouwingen op het seizoen, wordt getipt als mogelijke titelkandidaat.

'SKS begint sterk aan de wedstrijd. Het is direct Verlooy, die een knap schot op de kruising ziet stranden. Niet veel later is het dezelfde Verlooy, die de openingstreffer op het bord mag zetten.

Na slecht uitvoetballen van Pulle, blijft Jeffke cool en legt de bal netjes voorbij Uytterhoeven. SKS blijft dreigen en de 2-0 komt er dan ook snel nadat Verstraeten een voorzet in eigen doel verwerkt. Het klungelen in de Pulse verdediging is nog niet voorbij.

Na een knappe actie en dito voorzet is het weer Verstraeten, die zijn 2de tegen de netten knalt. Pulle moet de kelk zelfs volledig ledigen in de eerste helft. Eerst is het de pas ingevallen Seth Peeters, die na knap voorbereidend werk van Verlooy en een onbaatzuchtige Van den Brande, de 4-0 binnentikt. Tenslotte is het Van den Brande zelf, die de 5-0 ruststand op het bord zet.

In de 2e helft probeert Pulle toch nog om iets meer druk vooruit te zetten. Het dwingt dan ook enkele kleine kansjes af, maar Maes echt bedreigen is moeilijk voor de Pullenaren.

De beste mogelijkheid voor hun, is nog een verre lob van Rymenants (ex-STVV). Maes is echter aandachtig en voorkomt de eerredder. SKS zelf controleert en heeft het mooiste voor het laatste opgespaard. Lenaerts rondt een prachtige collectieve aanval netjes af en maakt de afstraffing voor Pulle compleet.

Met 6 op 6 en 8, begint KSKS sterk aan het nieuwe seizoen. Het kan nu met vertrouwen toewerken naar het Turnhoutse tweeluik. Eerst gaan de Heylen boys volgende week op bezoek bij Oud-Turnhout, om de week erna thuis Hand-In-Hand Turnhout partij te geven.' Steven Haest/Philippe Verlooy/Nnieuws.